Remington super 60 ble startet av låtskriver og «soveroms» produsent Christoffer Schou sent 1998. Originalt var de en duo bestående av Christoffer og Benedicte Sveinsnon men fikk senere med seg Magnus Abelsen.


Bandets første album «All the songs from pling2001» ble utgitt i 2000 på det Italienske plateselskapet S.H.A.D.O records og fikk fine anmeldelser i indie miljøet og klarte til og med å selge ett par tusen plater i Japan. Her hjemme ble den belønnet med terning kast 5 i Dagbladet blant annet og listing på Radio.

Etter dette fortsatte bandet å gi ut album, EPer og bidro på mange samleplater rundt om i verden og fikk litt popularitet i indie-verden på denne tiden.


Etter bandets siste fullengder «Go System go i 2006 ble det stille med unntak av noen få livstegn i form av noen få singler og EPer, da med Christoffer sin kjæreste Elisabeth på vokal. Christoffer og Magnus ble i 2010 med i bandet Navigators som gjorde stor suksess i Norge i 2010-2012. Christoffer fortsatte å produsere musikk men da mest til film og TV reklamer. Musikken hans har blitt brukt i alt fra små lokale produksjoner til verdensomspennende reklame-kampanjer.


I 2013 startet Christoffer det nå oppløste bandet Musique Le Pop sammen med sin daværende kjæreste Elisabeth Thorsen og kammerat Jon Kristian Furuheim (Safariari). De ga kun ut en EP og et par singler, men sangen Turn to sand ble inkludert i den amerikanske indie filmen 6 years og har for lengst passert 1 000 000 avspillinger på Spotify.


Når Christoffer fylte 40 i 2015 fikk han en samle cd i presang fra sine mange venner i musikkmiljøet bestående av cover versjoner og remixer av sine låter opp gjennom årene. Dette inspirerte Christoffer til å tenke mer på å fortsette å gi ut musikk med remington super 60 noe som resulterte i EPen Indie pop for kids vol 1 (2017) SÅ ble det still eigjen intil Christoffer og ELisabeht valgte å avslutte sitt mangeårige forhold som gode venner. De valgte å forstette å jobbe sammen og resultatet av dette ble EPen New EP gitt ut i 2020 og den helt nye EPen Nouvelle Novaeu.


Musikken er hovedsakelig spilt inn og mixet i stua til Christoffer omringet av hans store samling av Casio og Yamaha keyboard fra 80 tallet. Mye av tekstene omhandler bruddet mellom christoffer og elisbaeth men det er også sanger som handle rom andre obersvasjoner. Den siste sangen All alone ble spilt inn i 2002 men aldri gitt ut, en perfekt slutt på denne EPen.


Remington super 60 2021 består av: Christoffer Schou, Elisabeth Thorsen og Magnus Abelsen