Zip med mp3, bilder, cover, bio og presseskriv

http://cafesuperstar.com/Remington.super.60.NN-EP.mp3.zip

Høyreklikk og velg lagre som om linken ikke åpner automatisk


Zip med wav, bilder, cover, bio og presseskriv

http://cafesuperstar.com/Remington.super.60.NN_EP.Wav.zip

Høyreklikk og velg lagre som om linken ikke åpner automatisk

Remington super 60 – Nouvelle Noveau EP
Release dato. 19. mars 2021
Cafe Superstar Recordings / Z-Tapes

Når samlivsbrudd blir til drømmende popmusikk.


Remington super 60 er et band bestående av Christoffer Schou, Magnus Abelsen og Elisabeth Thorsen. Medlemmene har farts tid fra band som Doopy, Navigators, Musique Le Pop, Frode Fivel med Flere.


Siden oppstarten på slutten av 90 tallet har Remington super 60 gitt ut plater og EPer i feng og markert seg godt langt utenfor Norges grenser og blitt et velkjent navn i indie-miljøet. Nå er de klare med oppfølgeren fra
forårets EP «New EP» som fkk en solid dose oppmerksomhet på blogger, radioer og magasiner rundt om i verden.


Den nye EPen «Nouvelle Noveau» inneholder 6 nye sanger og en gjenglemt sang fra 2002. Bandets låtskriver/produsent Christoffer og vokalist Elisabeth Thorsen var sammen i nesten 16 år før de valgte å avslutte forholdet sitt i fjor. Mye av tematikken i noen av de nye låtene dreier seg om dette bruddet.
Christoffer og Elisabeth som fremdeles er gode venner har valgt å fortsette sitt musikalske samarbeid noe denne EPen er et levende bevis på.


Musikken blir hovedsakelig skapt i stua til Christoffer omringet av gitarer, basser og en rimelig stor samling av Casio/Yamaha Keyboard fra 80 tallet, selv om disse kan oppfattes som leke instrumenter av mange har Christoffer for lengst lagt sin elsk på disse keyboardene og bruker de flittig.


Musikalsk har bandet blitt stemplet som et «indie dream-pop» band av media, noe som ikke er så rart da musikken har ett veldig atmosfærisk utrykk med masse klang, flerstemt vokal og flytende orgler.


Nouvelle Noveau blir gitt ut digitalt på Christoffer sin egen plateetikett Cafe Superstar Recordings og tro det eller ei på kassett på det kredible indie selskapet Z-Tapes